Annons
Annons

Hållbart

Hållbarhet pratas det mycket om nu och begreppet kan man egentligen tycka inte alls är något nytt. För när det gäller trender så handlar det oftast inte om att vi kommit på ngt helt nytt, utan snarare om att vi återupplivat ett redan lyckat koncept.

Annons

Ljus naturLjus natur 2

Foto | Daniella Witte

För mig har alltid hållbarhet varit självklart och det vad jag kallar ”slow shopping”. Såklart handlar jag nya saker men har aldrig klarat av överkonsumtion och jagandet efter det nya, senaste hela tiden. Detta kanske inte är den bild ni har av mig men tittar ni lite lite närmare så ser ni att jag ofta använder mig av samma typ av saker fast i olika kombinationer.

Hållbara saker varar över tid oavsett färg på väggen. Oftast är de gjorda i fin form och gedigna material som härstammar från vår natur. Det är min melodi det!! 🙂

/D

 

De hållbara sakerna kommer från |  Keramikvas och burk , Textiler , Glaskaraff med glas, Färg, Linnehandduk, Skärbräda i marmor.

DELA (18)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar