Annons
Annons

HÄLSOHELG MED GRANOLA & APP

Granola är jag tokig i och brukar alltid köpa en färdig variant i affären men när jag fick syn på Diana´s hälsosamma granola-recept inspirerade det mig till att göra min egen nu till helgen.

Foto | Diana Dontsova

Annons

Träningen är igång för fullt och håller mig i och för sig pigg men maten har också en väldigt stor betydelse. Nog större än vad vi kan ana. Jag märker i kväll stor skillnad i både kropp och knopp efter att den här veckan brukat allvar med vad jag stoppat i mig. Det jag också kommit fram till är att det sannerligen är dem små förändringarna är dem som gör stor skillnad.

Min hjälp till att äta smart hälsosamt är en app som jag tänkte passa på att tipsa om. Den heter Lifesum och fungerar perfekt om man vill hålla lite koll. För min del är problemet när jag jobbar och är då så fokuserad att jag inte märker när det slinker ner något ätbart. Jag reflekterar liksom inte över att jag tassar bort till skafferiet och tar den där näven nötter, eller vad det nu kan vara. Ofta är det inte så onyttigt men det blir liksom mer än vad jag förbränner.

Med appen blir det lite kul att ha koll på sin hälsa vilket passar mig bra.

/D

Ps. Tack allihop för fantastiska hejarop och hälsningar i samband med gårdagens inlägg. Vilket pepp alltså!! Ds.

 

DELA (16)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar