Annons
Annons

Harlem | The home of Nina Persson

Home-of-Nina-Persson-05

Home-of-Nina-Persson-07

Home-of-Nina-Persson-08

Home-of-Nina-Persson-01

 

Home-of-Nina-Persson-04

Home-of-Nina-Persson-03

Home-of-Nina-Persson-06

Home-of-Nina-Persson-02Foto | Petra Bindel | Styling | Emma Persson Lagerberg | via 

Kickar igång veckan med det fantastiska Harlem-hemmet av självaste Nina Persson, en av mina favoritartister. Tycker ett hem som detta säger så mycket så att valet av att hålla tillbaka på kommentarerna känns befogat. Bilderna får tala för sig själva helt enkelt.

Annons

Ha en fin måndag!

/D

DELA (40)
PINNA (1)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar