Annons
Annons

Härlig kreativitet hos Mateus

Tidigt i morse begav jag mig till Mateus showroom som ligger i en riktig drömlokal på Östermalm. Jag var full av förväntan inför dagen. Den visade sig bli riktigt lyckad och full av härlig kreativitet.

Annons

DW_behind the scenesDW_behind the scenes_mateus

Foto | Daniella Witte

I ett mycket harmoniskt och bra samarbete med mästerfotografen Kristofer lyckades vi tillsammans skapa fram ett fint ett gäng bilder till Mateus. Kan säga att det blev en lite annorlunda tolkning mot den vi kanske är vana vid att se Mateus porslin sedan tidigare.

I morgon fortsätter vi med resten. Längtar tills jag ska få visa er resultatet!!

Kram D

DELA (13)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar