Annons
Annons

Härliga fredag

Hoppas ni mår bra i dag!

För mig känns det så skönt att landa hemma igen. Hade till en början panik efter att ha glömt min dator på flyget, som jag tack och lov fick tillbaka igen. Vill inte tänka på vilken pers det hade varit om den kommit på villovägar. -Nåväl, nu löste det sig så jag har i dag varit extra lugn och nöjd över att det är fredag med helgen bakom hörnet.

Annons

Fredag_hallen_Daniella Witte

Solen har varit härligt närvarande och dagen har fyllts med disciplinerade arbetstimmar framför datorn innan jag slängde in handduken strax innan barnen slutade skolan. Över en fika fick jag äntligen tid till att öppna den minst sagt gigantiska högen brev och paket som legat och väntat på mig länge. Där fanns några inspirerande guldkorn som fick mig att må lite extra bra.

Fredag_detaljer pa bordet_Daniella WitteFredag_svartskap_Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

Fredagar innebär alltid lite nytt i vaserna här hemma. Jag njuter just nu av det rena, luftiga och avskalade så de ännu icke utslagna körsbärskvistarna kändes helt ok även om jag föredrar lite fler gröna knoppar än så här.

Nu ska jag hänga med mina älskade barn innan det är dags att fixa fredagsmaten. Killarna fick välja så det blir hamburgare med en extra liten touch.

Ha nu en skön fredag ni med!

/D

DELA (25)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar