Annons
Annons

Härligt stökigt i köket

ikea_kubbis_o_co_inspiration_1-790x593

ikea_kubbis_o_co_inspiration_2_2Foto | Martin Cederblad

Det är väl ingen som undgått den växande trenden kring köket och maten. Jag känner mig väldigt inspirerad och gillar det där sköna stöket som vi ofta kan se i bilder nuförtiden, speciellt på Instagram.

Annons

Här har duktiga Pella Hedeby fått till det härligt i sin styling för Ikea Livet hemma. Det är knopplisten som gör en fin grund för att skapa det där snygga kaoset.

/D

DELA (24)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar