Annons
Annons

Hej Femina & alla läsare!

Vårdagar 2

 

Vårdagar

 

Foto: Daniella Witte

Jag kan knappt beskriva hur roligt det känns att äntligen få sitta och göra mitt allra första blogg-inlägg för Femina. Samtidigt känns det faktiskt lite smått nervöst, men det hör väl till antar jag. Nu är jag gladeligen här och min vision är att på mitt eget sätt ge er läsare så mycket härlig inspiration som möjligt.

Annons

Här på bloggen kommer jag sträva efter en viss variation och bland annat kommer ni få se mycket bilder från mitt eget hem där små förändringar ständigt sker. Eftersom naturen och årstiderna styr mig mycket i det jag skapar kommer ni inte kunna undgå att det som händer ute flyttar in i mina inredningsbilder. Så naturinslag i lagom dos blir det. Inte minst i dagens bilder som är en vårinspiration i vårt inglasade uterum inför den sköna tid som står för dörren.

Ja, för det gäller verkligen att hänga med nu. Här i Skåne har termometern visat 10 grader de senaste dagarna och tittar jag på träden kan man nästan se med blotta ögat att knopparna bli större och större…… Det är nu jag tar in några grenar för att om en vecka få lite härlig vårblom.

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar