Annons
Annons

Hej från vårt nya sovrum!

DW_new bedroomDW_new bedroom 2DW_new bedroom3Foto | Daniella Witte

 

I går kunde vi äntligen flytta in!! Sovrummet är så gott som klart, tjohoo. Det känns så himla bra och energin i rummet är perfekt. Lugnt, mysigt och fridfullt!

Jag är så nöjd med den lite mörkare väggfärgen från Sadolin. Den behövdes verkligen eftersom rummet är ganska stort och har mycket fönster. Funderingarna går nu på sänggavel eller inte? Belysning, tavlor och praktsik förvaring….. Ja, det är detta man så mycket har längtat efter, att få inreda det rum vi gått och väntat på sedan i Januari. Det finns verkligen inget bättre för en inredare än att få sätta tänderna i något helt nytt!!

Annons

 

Härlig fredag till er!! /Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar