Annons
Annons

Helg, doftljus & gardiner

Den här helgen står för återhämtning och vila mellan intensiva arbetsveckor. Jag mår bra av att gör lite småprojekt i min egen takt och har då samtidigt tid för att reflektera över saker och ting, ditt och datt. Ett sätt att landa och få kontakt med sig själv samtidigt som jag då öppnar upp lyhördheten för hur min familj mår runtomkring mig.

Annons

matbord_stilleben

På köksbordet har jag placerat ett vackert keramikfat av Ann-Katrin Braf som jag fyllt med sådant som tillför en känsla men som också ger utrymme för sådant som vi använder i vardagen. Ni undrar säkert vad vitlöken gör där. Jo, jag älskar den spanska mattraditionen där man gnider vitlök mot bröd tillsammans med tomat. Så gott och enkelplus att jag inbillar mig att vi håller oss friskare av vitlöken så här års.  Doftljuset är sedan vi var i USA som jag köpte på det här hotellet. Åh, vad det luktar ljuvligt!

matbord_stilleben_dofljus_daniella wittematbord_gardin_daniella witte

Foto | Daniella Witte

På stolen hänger mitt lilla helgprojekt. Ljusa skira gardiner ska sys och hängas upp bakom matbordet. Jag gillar bäst Himla´s gardinsortiment då dem dels är extra långa och passar vår takhöjd som är högre än standard. Dem är inte heller för tjocka utan sådär perfekt transparenta och släpper med det igenom ett mjukt behagligt ljus.

Nu önskar jag er en fin lördag!

/D

DELA (26)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar