Annons
Annons

Helgtips | Höstlunch utomhus

Mitt under höstmånaden finns det fortfarande chans till vackra dagar och värmande vindar, åtminstone när solen är framme. Låt spontaniteten styra till att flytta ut stolar och bord för en härlig höstlunch under trädet.

Annons

IMG_3155 IMG_3156

Foto | Daniella Witte

Dessa inspirations-bilder gjorde jag för Ikea Livet hemma för ett tag sedan och tycker att de känns som ett perfekt tips inför helgen.

På bordet som står ute året om, har vi dukat med rustika bestick och ett ihopplock av tallrikar i olika nyanser, för att ge ett levande och härligt uttryck. En enkel och värmande höstsoppa med ett gott bröd som tillbehör är fullt tillräckligt. Det är stämningen man vill åt, eller hur?!

Ni måste kolla in inspirerande Mailn`s smarriga sopprecept! Det ska jag prova en dag när det är läge att flytta ut för en lunch under trädet.

Trevlig helg!!

/D

DELA (21)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar