Annons
Annons

Helkvällen hos Kvänum

Ja, i torsdags var jag och mitt härliga blogg-gäng,  Jannice, Sofie och Anna inbjudna till Kvänum på matlagningskväll i deras fantastiska lokaler i Malmö. Susann skulle också varit med men fick tyvärr förhinder. Vi saknade dig!!

Annons

Vi hade inte riktigt koll på hur kvällen var upplagd men det visade sig bli en otrolig helkväll i maten och dryckens tecken. Herregud så kul vi hade!!!

5 Kvanum

Kvänum har jag alltid sett som en riktig högklassig köktillverkare. Det är dom också då de verkligen levererar ett hantverk i gedigen kvalitet och stil i olika prisnivåer.

Vi fick äran att laga mat i ett av de klassiska köken med Soniya Sjöberg som inbjuden inspiratör. Soniya är ekologisk ut i fingerspetsarna och en äkta mästare på eko-matlagning. En flerrätters-myny var ihopsatt till oss som vi skulle laga själva.

Kvanum 2-4

Amen, gud så inspirerande det var. Jag hade med mig hem helt nya sätt att laga mat på som dessutom slår det mesta i smakernas värld……… Vill bara lära mig mer nu!!!

6 Kvanum

9 Kvanum

1-2 kvanum

Det vi hade lagat dukades fram på bordet i skyltfönstret. Vi njöt av maten vi stolt lyckats laga i bästa anda samtidigt som vi snackade kök men också annat kul som fick hela högen till glädjetårar flera gånger 🙂

Timmarna gick snabbt och inte förrän vid midnatt lämnade vi det trevliga Kvänum-gänget.

Tack allihop för en otroligt trevlig kväll!!

/D

 

DELA (29)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar