Annons
Annons

Hemma hos Bella & Hampus

Ni hittar det här charmiga sommarhemmet i senaste Elle Decoration. Finns i butik nu!!

Det är ingen mindre än min fina syster och hennes kära sambo Hampus som bor här. De bor i det mest charmiga hus man kan tänka sig. Enkelt och opretentiöst med en skön personlighet och värme. Här trivs man så fort man stiger in på deras lilla gårdsplan. Nästan som i en klassisk svensk sagoberättelse!

Annons

Foto | Daniella Witte

Det var en solig dag förra sommaren som jag blev insläppt i deras hus för att styla och plåta bilder av deras hem. Tänkte redan då att det nog skulle passa ett av Elle Decoration´s sommar-nummer. Svante föll för det härligt enkla i deras hus och har nu publicerat det i magasinet som en fin sommarinspiration. Jättekul tycker jag!

Huset är från 1850 och det jag gillar speciellt är att Hampus och Isabella verkligen lyckats behålla den där gamla undertonen, samtidigt som det finns en ny och fräsch känsla i hela huset. Den där kombon blir alltid så hemtrevlig och det är precis så det också är i deras hus. Även trädgården är fantastisk med fullt av odlingsland där de odlar till att bli helt självförsörjande under hela sommaren. Vilken dröm det måste vara!

Missa inte att läsa mer om deras hem i tidningen!

/D

DELA (115)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar