Annons
Annons

Hemma hos Johanna Bradford

Jag säger bara, ljuvligt ljuvligt, ljuvligt, Johanna!!

Johanna Braford_hallJohanna braford_kokJohanna Braford_matplatsJohanna Braford vardagsrumJohanna Braford_sovrum_2Johanna Braford_sovrum_3Foto | Entrance mäkleri

Denna underbara lägenhet tillhör stylisten och Lovely life´s grundare Johanna Bradford och hennes man. Vilken fantastisk känsla den förmedlar. Man vill verkligen bara flytta rakt in när man ser bilderna. Jag faller för färgerna, materialvalen och sinnet för detaljerna som Johanna har..

Annons

Nu är det här gulkornet till salu och samtidigt passar Johanna på att berätta sin historia om lägenhetens renovering och varför dom flyttar i ett inspirerande blogginlägg på Lovely life. Missa inte det!!

 

Önskar er en fortsatt fin helg!! /Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar