Annons
Annons

Hemma hos @Louiselj

Satt tidigare i dag och slö-bläddrade i ett Residence magasin och fastnade då i det här reportaget. Hemma hos fantastiskt inspirerande Louise Ljungberg, eller @louiselj som hennes alias är på Instagram.

Annons

Lousie och hennes man´s hem i Stockholm tilltalar mig mycket. Det utstrålar en skön och trivsam känsla. Den ville jag dela med mig av till er denna söndag.

Hemma-hos-Louise-Ljungberg_4_2-700x905Hemma-hos-Louise-Ljungberg_5-700x905Hemma-hos-Louise-Ljungberg_4-700x905Hemma-hos-Louise-Ljungberg_3Hemma-hos-Louise-Ljungberg-700x905

Foto | Kristofer Johnsson Styling | Anna Mårselius

Gillar mycket de mörkblå sofforna tillsammans med det rustikt trä-rena, och detaljen med fönstret mellan köket och sovrummet sätter verkligen en härlig karaktär till hela lägenheten. Till det alla gröna växter som alltid ger en positiv energi.

/D

DELA (18)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar