Annons
Annons

Hobbyodlarens hörna

Enligt mig så förtjänar varje hem en plats för intressen och hobby. Bor man litet eller stort spelar ingen roll. Ytan för det man älskar att göra måste det bara finnas plats för. Det är där man släpper jobb, måsten och bekymmer och det är där man låter axlarna falla samtidigt som hjärnan öppnar fritt blås för nya idéer och härlig kreativitet.

Annons

Det är utifrån denna vision eller tanke som bilden skapades i mitt huvud. Bilden är den andra i mitt uppdrag för Bolaget fastighetsförmedling .

1 DW_Hobbyodlarens hörna_LU

2 Hobbyodlarens horna

Hobbyhörnan ligger i det här fallet i ett annex på tomten. Här är det bara några steg till dörren som går ut till trädgården. Det förbereds för fullt inför våren med lökar och fröer. Det är här sticklingarna får gro samtidigt som nya gröna idéer skrivs ner i boken med blanka sidor…….

3 DW_Hobbyodlarens hörna_LU

Foto | Daniella Witte

Rummet är enkelt och spartanskt men det kan ju kvitta när man får lägga sin tid på det man brinner för mest. De grå väggarna förstärker ju bara de gröna bladen, och golvet, ja det är i sten och därmed också hur tåligt som helst för spill trädgårds-härdade skor.

En sak är säker, hade detta varit min hobby-hörna så hade i varje fall jag trivts som fisken… 🙂

 

Min första bild ur ”koncept – storyn” för Bolaget hittar ni här!

Kram D

 

DELA (85)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar