Annons
Annons

Höststämning med gräs

DW_falldecoration (1 av 1)Foto | Daniella Witte

 

Här på vårt svarta skåp sker ständig förnyelse efterhand som årstiderna skiftar. Nu dekorerar jag gärna åt mustiga hösttoner och med ståtligt gräs som jag plockar in från trädgården. Tycker det blev extra fint i kombination med ”bubbelvasen” som jag loppis-fyndade i går, ett köp jag blev riktigt nöjd med 🙂

Annons

Kram Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar