Annons
Annons

Inredningstips | Höstens blickfång

Jag märker själv att jag nu så smått börjar boa inomhus inför hösten och jag känner att några nya blickfång med höstkänsla skulle sitta på sin plats.

Naturen levererar massor av fint just nu. Mitt bästa tips är att gå ut och välja några vackra exemplar för exempelvis ett nytt stilleben, eller bara för en enkel dekoration till köksbordet.

Annons

7-ombria_vase_marble-white_h200_grey_h200-MUstfSAuOXrx2022jvi5oQ

Keramik är verkligen hetare än på länge och något som ligger mig varmt om hjärtat. Endast ett och annat grässtrå behövs för att skapa ett tilltalande blickfång.

90f51f489c980823_800x800ar

Kanske i tidigaste laget med juldekorationer, men nyheten för Iittala, serien ”Birds” by Toikka ,tycker jag man faktiskt kan tillåta sig dekorera med redan nu. Stilren och nätt tillsammans med en rustik kvist.

Höstens blickfång

En promenad i naturen gör mig gott och ger den där välbehövliga avkopplingen. Där ute finns dessutom en magsik skattgömma av naturliga fynd för en höst-härlig inredning.

imageimage

Foto | 1. Kähler 2. Birds by Toikka Iittala 3. Pinterest 4 & 5 Daniella Witte för Ikea Livet hemma

Glasvaser är i olika form som man jobbar upp i högt och lågt är alltid vackert. Mot rustika material som här en massiv träbricka och naturens fina, lyfter man fram det skira materialet till något ännu mer i ögonfallande.

Lycka till med era blickfång!!

Kram D

 

 

DELA (78)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar