Annons
Annons

Höstkransar

I dag har jag och Maria höststädat i och börjat förbereda för nästa veckas höstöppet i min butik. -Ja, det var länge sedan men nu öppnar vi upp för alla som vill titta förbi. Vi utlovar en riktigt härlig höststämning, men mer om det senare i veckan….

Annons

Jag brukar inte göra någon höstkrans men tänkte faktiskt ge mig på det i morgon. Min tanke var att dessa skulle vara en ersättare till alla skräckinjagande pumpor. Är faktiskt rätt trött på dem och tycker att entrén är värd något finare.

Letade lite inspiration och hittade ett fint gäng kransar som jag föll!

e4c72479aa47c593ce3d9a868c9f1d5c

Enkel och fin med inslag av höstliga gyllene toner. Jag hade nog valt bort Brudslöjan med den gör sig väldigt bra här som en fin övergång mot den vita väggen.

dsc8886-960

Den här gillar jag väldigt mycket och simplare kan nog inte en höstkrans bli. Tunn stålståltråd + Vissna löv. Klart!!

IMG_8628

Blev så glad när jag såg att någon kreativ själ tagit den vackra, men ack så vanliga krukväxten Ljung till en annan nivå. -Tänk vad som kan hända när man flyttar en växt 1, 5 m ovanför krukan. Snyggt!

IMG_3149IMG_3148

Brända toner!! Längs med vägkanten, på åkrar och ängar kan man så här års hitta det perfekta materialet till en krans.

Skärmavbild 2016-10-19 kl. 20.28.02

Fortfarande finns det gröna blad där ute i trädgården. Ta vara på dem genom att skapa en lite vidare krans som faktiskt fungerar lika bra inne som ute. Att bladen torkar när den hänger inomhus är faktiskt bara fint.

59b14bdfde8ae888c65edd75039d9a60 (kopia)

Foto | Bild 1 | 2 | 3&4 | 5

Min favorit av dem alla är den här härligt rufsiga kransen. Älskar att den frångår allt som heter perfekt.

Det får helt enkelt bli något i den här stilen som jag ger mig tid till att binda i morgon.

/Daniella

 

DELA (137)
PINNA (1)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar