Annons
Annons

Höstlovs-stämning

I dag är jag tillbaka från Stockholm igen. Butiken håller öppet och vi har lyckats få till en riktigt mysig stämning här. Jag passade på att ta ett par snabba bilder mellan kundernas flöde……..

Butiken Höstbord

Butiken Höst_detaljFoto | Daniella Witte

Annons

………..för det har verkligen varit jämn ström här i dag. Jag och Maria sa att man verkligen måste få lov att ge det ett högt betyg när kunderna stannar, minglar och umgås med varandra undertiden de shoppar. Kaffekokarn har gått på högtryck och chokladsnittarna från St Jakobs stenugnsbageri är snart slut. Det är verkligen det roligaste som finns att ha butik dagar som denna.

På kopparbordet ligger senaste numret Elle Decoration där jag gjort inspirationsjobbet ”Bo med gröna växter”. Kommer till butik i dagarna!!!

Eftersom det är höstlov har vi extra öppet i butiken på lördag 11-15. Har ni vägarna i Skåne så tveka inte att köra inom. Vi bjuder då på Smörrebröd från Lazise och öl från Remmarlöv gårdsbryggeri. Bara det är väl värt en omväg 😉

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar