Annons
Annons

Hotell Ohboy i Malmö

I går jobbade vi halvdag för att sedan köra in till Västra hamnen i Malmö för att käka lunch och spela basket med killarna. Mysigt att bara bryta mönster för några timmar och på så sätt få kvalitetstid tillsammans hela familjen.

Annons

När jag och Fredrik skulle gå och köpa oss varsin kaffe sprang vi på min härliga vän och gamla kollega från Ikea-tiden. Lotta var där i ett stylingjobb med sin kille Peter, som för övrigt också är en super-duktig fotograf. De berättade att de skulle plåta nya Hotell Ohboy så vi passade på att hjälpa dem med att konka dit utrustningen samtidigt som vi passade på att prata om allt som hänt sendan vi sågs sist. Väl på plats blev självklart både jag och Fredrik nyfikna och jag var fräck och frågade om jag fick ta några bilder till bloggen. Det fick jag!

Ohboy hotell & bostäder är byggt för att bli Malmös mest smarta och mobilitets-vänliga hus. Hotellet har invigning på torsdag och består av 32 st loftlägenheter på markplan. Välkända arkitekten och designern Mats Theselius står bakom inredningen i hälften av dem.

Här checkar man in på egen hand och till alla hyresgäster finns cyklar att låna så att möjligheten till att fritt se Malmö på cykel ska vara det mest självklara. I lägenheten finns t.o.m en cykelkrok på väggen där den kan hänga när man ska sova.

Man kom in i en öppen hall där det gick en trappa upp till köket och en trappa ner till sovrummet där det också fanns ett litet badrum. Litet men fräscht och väldigt kvadrat-smart. Här ska man känna sig som hemma fast att man bor på hotell och den känslan tyckte jag de hade lyckats skapa helt perfekt.

Foto | Daniella Witte (skiss Ohboy.se)

Hotellet har som sagt invigning på torsdag och sen är det fritt fram att bok några nätter här. De håller dessutom riktigt rimliga priser och ju längre du stannar desto billigare blir det. Läs mer information här!

Ett perfekt semestertips från mig till er!!

Kram D

DELA (20)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar