Annons
Annons

Hyacinter i vas

Fredagen innan 1:a advent har hittills varit lugn och skön. Lite jobb kvar innan barnen kommer hem från skolan. Sedan tar jag ledigt. Advents-stjärnorna sattes upp i går kväll och på bordet står i dag ett fång knoppiga hyacinter……

Annons

Daniella Witte_Hyacinter i vasDaniella Witte_Hyacinter i vas_detalj 1

Foto | Daniella Witte

Jag älskar knölar och nakna rötter så därför tar jag nästan alltid bort jorden kring hyacinterna. Min vas från Marimekko är en av mina favoriter och den visade sig vara den perfekta även för mina hyacintlökar. Lite vatten i botten bara, sen kommer dem trivas superfint här. För mig känns det här som ett blickfång med alldeles lagom mycket julkänsla.

Ha en fin fredag nu!

Kram D

DELA (52)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar