Annons
Annons

Hyllan som slukar allt

Helgen bjöd på ett fantastiskt väder och jag fick gjort saker båd ute och inomhus. Hyllan i köket fick sig en ordentlig utrensning och städning. När jag höll på och greja med detta insåg jag åter igen vilken genial hylla den är. Den rymmer verkligen hur mycket som helst och tar absolut ingen plats.

Annons

Pilasterhylla_rensningPilasterhyllan_par

Eftersom den var knökfull innan jag började rensa kändes det skön att ge den lite luft. Lampan Block har hängt med sedan jag och Fredrik flyttade ihop dvs snart 17 år sedan…… Den är som gjord för hyllan tycker jag.

Pilaster_smart forvaring

Foto | Daniella Witte

Längst ner står trälådor som vi tillverkat speciellt för förvaring av värme- och kronljus. Lådorna rymmer flera paket och är helt perfekt för ändamålet. Som ni säkert har fått erfara, går det åt en hel del av dessa så här års och då är det bra att ha ett lättillgängligt ställe att bunkra på. Snyggt och grymt praktiskt!

Nöjd med mitt lilla projekt drack jag sedan den sista klunken kaffe och njöt vidare av den soliga söndagen som var.

/D

DELA (28)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar