Annons
Annons

I gränslandet mellan sommar och höst

I dag är första gången jag verkligen känner att hösten är på väg. Det gav mig inspirationen till att falla pladask för dessa bilder som jag hittade hos en av mina favoritbloggare. För mig känns de helrätt där vi befinner oss just nu, i gränslandet mellan sommar och höst.

Annons

heidi_lerkenfeldt_4heidi_lerkenfeldt_2BS_IMG_0668heidi_lerkenfeldt_3Foto | Heidi Lerkenfeldt

 

Stället är ett kontor tillhörande Team Beck Söndergard som i sin enkla och naturliga stil har fått till något välbalanserat och unikt tack vare skåpen som är målade i olika väl sammansatta kulörer. Gillar speciellt att de varma färgerna skogsgrönt, brunt och terrakotta (höst) lyfts av en krispigt rosa och fräsch pistagegrön (sommar).

För att inte tala om det svarta glaspartiet i metall som verkligen sätter pricken över det berömda i:et. Otroligt tilltalande!!

 

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar