Annons
Annons

I nyheternas tecken | Sinnerlig bordslampa

Daniella Witte_Sinnerlig_bordslampa (kopia)Foto | Daniella Witte

Med tanke på Formex och de mängder av pressvisningar som äger rum den här veckan får min blogg följa med i nyheternas tecken.

I fredags var det premiär för Ilse Crawford´s Sinnerlig hos Ikea. Ni som följer mig på Instagram kunde se att jag inte var helt nöjd efter att ha skickat bud för att köpa dagbädden men som visade sig inte överhuvudtaget finnas i lager dagen D. Hmm, jag har aldrig varit långsint och har väl släppt det där nu…… I stället gläds jag av lampan som fick en fin plats i vår fönsterkarm. Det fick bli den största varianten då det liksom blir något mer och speciellt av den då.

Annons

Ha en bra start på veckan vänner!!

/D

 

DELA (26)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar