Annons
Annons

I T. Conran´s nya bok!

Plain-Simple-Useful-cover-670x838

 

Terence Conran är en av världens mest kända designer och stilsättare. Han har skrivit ett flertal böcker om design, inredning och trädgård och i den senaste utgåvan speglar han de ledord han har som riktlinjer i sitt skapande, ”Plain, Simple, Useful”.

Annons

 

DW_DarkKitchen (1 av 1)Foto | 1 Octupus books | 2 Daniella Witte

 

Jag hade den stora äran att efter förfrågan sälja en av mina bilder till boken. Det är bilden från vårt kök när det hade den mörka luckan och ön i rostfritt, som en del av er kanske minns. Den har även varit med i bl.a Elle Decoration UK.

Ja, jag kan inte säga annat än att jag faktiskt är lite stolt!! 🙂

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar