Annons
Annons

Ida Magntorn | Home stories

omslag-home-stories-700x526

I kväll skulle jag egentligen åka till fina butiken Miloii i Malmö gå på trevligt relese party. Det är mycket jobb nu så tyvärr hann jag inte med……………………  nåväl, hur trist det än är när man inte hinner med roliga saker så är en sak säker i alla fall, och det är att jag garanterat ändå kommer klicka hem Ida´s fina bok här på nätet i stället. Hörde att min bloggkollega Malin också är med i boken med hennes underbara hem. Kan ju bara bli hur inspirerande som helst!!

Annons

/D

 

 

DELA (17)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar