Annons
Annons

Inreda Utreda öppnar upp igen!!

Inreda Utreda forberedelser

Inreda Utreda forberedelser 2Foto | Daniella Witte

Den här veckan har jag och Maria förberett i vårt gamla stall för att öppna upp min kära shop igen. På Torsdagar  varje vecka håller vi öppet 11-18 och en liten skillnad från tidigare kommer vi bjuda på en aning mer hemmahos-stämning. Butikslokalen är nämligen en kombinerad kreativ arbetsplats där alltid kaffebryggaren står på med något gott till. Så kära kunder nya som gamla, varmt välkomna till butiken för en titt och en god kopp. Adressen är Vinstorpsvägen 47a på Wigensgård i Lomma.

Annons

Hälsar Daniella & Maria!!

Ps. Webshoppen är under uppdatering den här veckan så håll utkik även där Ds.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar