Annons
Annons

Inredning med känsla

Ni vet väl om det där spartanska jag gillar när det är sommar?! Här har vi det igen!

I ett magiskt levande hem och atmosfär bor Giuseppe Baldi. Sparsmakat men ändå inte sterilt. Gröna växter och rustika material skapar tillsammans en skön harmoni, balanserat placerade med lagom mycket luft emellan.

Annons

Kala väggar med karaktärsfulla fönster ger en fin inramning till samlingen krukväxter. Hellre samla än att dutta ut, det gillar jag.

Foto | Fabrizio Cicconi

Älskar hem som är inredda med mer känsla än pengar. Fina, naturliga materialval och mjuka nyanser ton i ton kommer man långt på för en härlig inredning.

Jag går personligen inte igång på inredningar som bara innehåller designprylar, eller det senaste inom branschen. För visst kan det vara snyggt men absolut inget som berör mig. Och precis det där med att bli känslomässigt berörd tycker jag ska vara det mest självklara målet med att inreda ett rum eller styla en bild. Lyckas man med det blir resultatet också hållbart, precis som det här hemmet.

/Daniella

DELA (72)
PINNA (1)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar