Annons
Annons

Inredning som gör skillnad

Önskan om att sitt hem ska vara den tryggaste platsen i ens liv är tyvärr inte verkligheten för många.

Åhlens lyfter nu så bra detta samhällsproblem med inredning som ska göra skillnad….

Åhléns_Inredningsomgörskillnad_1web campain

Pressbilder | Åhlens

Annons

Tillsammans med stjärn-stylisten och samtalsterapeuten Lo Bjurulf har Åhlens inrett ett skyddat boende med ledorden, hållbarhet, medvetenhet, återbruk, kreativitet och gemenskap.

I dag den 6/4 lanseras kampanjen ”Inredning som gör skillnad” där 1000 produkter kommer vara märkta med en röd husikon med ett hjärta i. För varje såld produkt skänker Åhlens en likadan produkt till Stadsmissionens skyddade boenden för kvinnor och barn i deras utsatthet.

Himla fint intitiativ och idé tycker jag. Bra jobbat Åhlens!!

/D

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar