Annons
Annons

Inredningsklassiker i nytt ljus

Senaste numret av Elle Decoration är ute och jag har gjort ett inspirationsjobb i ljusa toner som heter ”Älskade klassiker i nytt ljus”. Ni vet dem som ALLA känner igen och ser som självklara oavsett trend eller smak och tycke.

Annons

1 Daniella Witte_Elle Decoration_klassiker_portfolio

Dagbädden för ro och avkoppling har funnits som ett modernt inslag sedan 30-talet. Jag valde den i skandinavisk design. En annan liten men ack så praktisk klassiker-detalj är Konsolbordet som i alla tider gett avställningsyta för de mindre detaljerna i ett hem.

3 Daniella Witte_Elle Decoration_klassiker_portfolio2 Daniella Witte_Elle Decoration_klassiker_portfolio

Foto & Styling | Daniella Witte

En plats för det vackra och det goda!! Jag fortsätter med den kära Serveringsvagnen som kanske i min tid inte alltid varit superpoppis men som helt klart har ett stort fokus just nu. Pinnstolen har hela 300 år på nacken och har i historien till nutid alltid funnits med som ett stilsäkert inslag i den svenska inredningen. Känns som man skulle vilja kalla den både folkkär och funktionell, eller vad säger ni? Soffan som gjorde inredningen komplett  var i historien Chesterfieldsoffan den har sedan 1700-talet aldrig blivit omodern och får sina uppsving när folket i cykler tröttnar på stilrena miljöer.

Vilken klassiker är din favorit?

Kram D

Speciellt tack till Miljögården möbler, Norrgavel och Menu för lång av produkter till det här jobbet.

 

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar