Annons
Annons

Inredningstips | Bästa färgvalet i ett sovrum

Enligt min personliga smak är dova gröna toner den ultimata färgen i ett sovrum, och det är ingen slump att min känsla stämmer….

ikeasovrumlakhedeninspiration1-768x1024ikeasovrumlakhedeninspiration21-768x1024

Foto | Ragnar Ómarsson

Den mjuka kulören är inte bara behaglig att titta på, den ger också ett lugn till alla våra sinnen. ”Harmoni” är det rätta ordet för denna gröna, sköna kulör. Det är ju precis det vi eftersträvar under våra sovtimmar, eller hur?!!

Annons

Den här fina stylingen har duktiga Pella Hedeby gjort för Ikea Livet hemma, och den har hon lyckats fantastiskt bra med tycker jag.

/D

DELA (41)
PINNA (1)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar