Annons
Annons

Inredningstips | Mjukt ljus & Gröna inslag

I dag vill jag inspirera till att fräscha upp inredningen där hemma med lite ljusa detaljer  och gröna inslag.

Letade fram ett några favoriter som jag gjorde för Ikea Livet hemma under 2016.

IMG_3758 IMG_3759

Just dessa bilder får mig att toklängta till våren.

Annons

I min studio flödar ljuset in och där trivs alla gröna växter som bäst. Ikeas odlingsserie gör det möjligt för vem som helst att odla sin egen sallad året om.

IMG_3754 IMG_3755

Foto & Styling | Daniella Witte

Gröna växter ger en fin ton-i-ton-effekt mot mina gråmålade ( Dusky Calais från Nordsjö )  väggar i vardagsrummet. Glas och ljusa textilier ger en mjuk och skön kontrast till den dämpade färgsättningen.

Att använda gröna växter som en inramning till ett möblemang är ingen dum idé. Dem ger både fin energi till rummet och skapar skydd och trygghet kring sittgruppen. Dessutom har jag placerat dem så att de naturligt fångar ens blick när man stiger in i rummet.

/D

DELA (27)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar