Annons
Annons

Inredningstips | Rama in med gröna växter

Trenden att inreda med krukväxter ser vi bara öka. Det är tydligt att människan vill närmare naturen och suddar därför mer och mer ut gränsen mellan ute och inne.

image imageFoto | Daniella Witte för Ikea Livet hemma

Annons

 

Hösten är snart här på riktigt och vi är sugna på att skapa en inredning som känns mysig och ombonad med lite nytänk. Textiler har alltid varit ett säkert kort för ändamålet men något som kanske inte är lika självklart, är att uppnå samma omfamnande effekt med gröna växter.

Från fönsterkarmen in i rummet. Vi valde några rejäla växter med gröna blad som vi placerade samlat i nivåer tillsammans med andra inredningsdetaljer.

Härlig harmoni flödar nu i vardagsrummet. Redo för hösten.

 

/Daniella

DELA (27)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar