Annons
Annons

Inredningstips | En rustik kökskänsla

Det finns inget härligare och mer inspirerande än att stå och laga mat då man samtidigt är omgiven av de finaste råvarorna och de mest färska ekologiska grönsakerna, i de vackraste kulörerna.. … En eko-närodlad och rustik känsla i köket är det jag vill skapa.

Annons

imageimage

Just nu vill  jag fylla mina måltider med säsongens ekologiska grödor.

Mitt tips till en mer lustfylld matlagning i köket (som kanske är i behov av att boas in nu efter sommaren) är att innan man startar plocka fram och ”inreda” med det man ska använda i sin maträtt. Inga plastpåsar och fula förpackningar får synas. Sedan tänder man kanske ett ljus, sätter på en skön låt i högtalaren och stämningen är på topp.

image

Foto | Daniella Witte för Ikea Livet hemma

Välj kryddkrukor som är lite rustika och placera köksredskapen ( gärna i trä ) i lerurnor som står framme istället för i lådan. Nytillverkade kok och stekkärl som har en uråldrig och tidlös design ger en rustik lyx. Trälådor som står framme med exempelvis äppelmust i förstärker också den gedigna kökskänslan och gör köket mer ombonat.

Nu startar vi upp med massor av lust till härlig matlagning, hösten igenom!!

/D

 

DELA (58)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar