Annons
Annons

Inredningstips | Smart med kroklist

Kommer bjuda på lite inredningstips varje vecka. Hoppas ni ska gilla det.

I dag vill jag tipsa om den smarta kroklisten i trä som vi tillverkat själva och som fungerar utmärkt som förvaring i vårt poolhus…….

Annons

2 Knopplist_poolhusHimla bad 34Knopplist_poolhus

Foto | Daniella Witte

Den vi tillverkat är 2,70 m lång och rymmer hur många handdukar, badrockar och annat häng-bart som helst. Det gäller ju att tänka smart när man planerar små ytor och just en sådan här knopplist är ett grymt alternativ i ett ”compact living”-boende.

Tycker du det verkar för svårt att snickra en egen så kan jag tipsa om den här hängaren som går att köpa i olika längder, som man också kan sätta ihop på längden.

/D

DELA (58)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar