Annons
Annons

Inredningstips | Utemiljö

Just nu går tankarna kring uteplatserna här hemma. Det är där vi kommer ”flytta ut” så fort vädret tillåter . Har aldrig längtat så mycket som jag gör nu.

Gillar att inreda efter vilka material utemiljön har. Att följa upp den med möbler och krukor i närliggande färger ger en lugn och skön känsla som står redo för att bjuda in gröna härliga utomhusväxter. Dessa är dem som sedan får en snygg uteplats blomstra med högsta trivsamhet.

Annons

Valde några tydliga exempel från mitt styling jobb jag gjorde för Grythyttan´s katalog 2017.

Miljön ovan är ett fint exempel på att inreda ute på just det sättet jag beskriver. Se vilken grym effekt växterna i rött och grönt får i den grå miljön. Dessa placeras i högt och lågt när basen är satt och sätter verkligen pricken över i:et i den stilrena trädgårdsmiljön.

Foto: Grythyttan | Styling: Daniella Witte

Har man en mer rustik miljö med mycket karaktär skulle jag vilja som här förstärka den med lite mjukare former och materialval. Klassiska modeller av möbler i gedigna material som trä och stål. Gillar den här typen som är tidlös och stilren på samma gång.

Ja, man kan väl summera att det känns väldigt viktigt att ”lyssna” på vilken miljö man omges av innan man sätter igång med utomhusinredningen. Mitt tips är att ta några steg tillbaka och titta noga på befintliga material och linjer innan ni kör igång.

/D

DELA (65)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar