Annons
Annons

Inredningstips | Värmande inslag

 

 

Svart, vitt, grått i all ära men hemma hos mig behöver dessa extra mycket värmande mellantoner så här års. Jag har därför adderat till extra inslag av brunt.

2 Daniella Witte_home_braun4 Daniella Witte_home_braun

I köket har vi inte haft några gardiner på länge och sist vi hade det var de vita. Nu har jag sytt upp en skir brun textil som jag hängt upp på en tunn skena i taket.  Skenan ska förlängas med en bit till så att vi kan dra för hela fönstret när morgon solen bländar under frukoststund.

Annons

9 Daniella Witte_home_braun

Ett brunt, isländskt fråskinn är bara ett måste under höst och vinter. Jag har flera grå skinn men har länge gått och tänkt på ett brunt. I går fick jag in jättefina ekologiska fårskinn till butiken och ett av dem hamnade genast som en hårig puff på en av mina favoritpallar. Visst blev det snyggt!

7 Daniella Witte_home_braun

Värmande inslag kan också vara en färsk bukett blommor. Den här är fylld med olika nyanser eukalyptus. Ni kan tro att det doftar ljuvligt.

8 Daniella Witte_home_braun

Stämningsbelysning är viktigt för myset och värmen. Den här lampan lyser så där lagom mycket och tillsammans med ett urval av olika keramikföremål blev hallen en aningen mer ombonad och spännande.

 

Nu ska jag ge mig ut för en härlig promenad i höstsolen innan det är dags för fredagsmyset med familj och vänner!

Kram Daniella

DELA (87)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar