Annons
Annons

Inredningstips |Skapa lugn med svart

5146359

För att lite återkoppla till mitt inlägg häromdagen som handlade om mitt svart-begär, så vill jag i dag inspirera med en interiör där man låtit väggarna målas i svart, eller mörkaste grå.

51463735146407

Foto | Anders Bergstedt

Annons

De mörka väggarna ger inte bara en mysig och ombonad känsla, den binder också ihop inredningen. Detta är ett speciellt fint exempel på hur den mörka nyansen gör sig som en lugnande effekt. Och det för att ett enda rum, i det här fallet, är inrett med flera funktioner och ändamål. Det som lika gärna hade kunnat upplevas spretigt känns här istället välbalanserat och dessutom personligt.

Fler bilder från samma hem hittar ni här!

/D

 

DELA (179)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar