Annons
Annons

Inspiration | 70-talshus delux

Jag har aldrig sett på maken till hur man lyckats bevara ett original i så fint skick!! Var bara tvungen att visa er det här unika huset som nu ligger till salu i min grannby Bjärred………..

70-talsinspo_vilhorna8527CDA5-78A7-4ECA-9FA0-2893B531237770-talsinspo_toalettFoto | Via Mäklarhuset

Annons

Byggmästarvillan ligger på absolut bästa läge vid havet och har en interiör som man minst sagt kan kalla ”70-tal delux” . Se fler bilder här.

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar