Annons
Annons

Inspiration ala Milano!

04

03

Milanoinspiration 2

Milanoinspiration

Bilder: Dimore studios

 

Stora designveckan i Milano är i full gång just nu och flera av mina kollegor har lyckan att vara där. Samtidigt som jag drömmer om att kunna åka dit någon gång inspireras jag så länge av mustiga interiörbilder från en fantastisk våning i staden. Inte alls likt de nordiska toner av ljus vi är vana vid att se, men tar man lite härifrån och en smula därifrån så kan det bli ett riktigt spännande resultat. Och just en sådan kombination kommer ni se en variant av här på fredag då jag bjuder på Påskspecial. Missa inte det!

Annons

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar