Annons
Annons

Inspirerande på möbelmässan

Morgonen efter galan (i går) ringde klockan 06.00. I planen stod Stockholm furniture & light fair!

Som alltid när man är iväg på mässa är halva grejen att träffa kollegor, nätverka och i bästa fall knyta an ny kunder. Det är helheten av fina montrar och inspirerande möten som paketerar det jag tar med mig därifrån. Därför tycker jag att det är svårt att säga vad som var bäst på hela mässan. MEN, jag vill ju såklart ändå gärna lyfta fram en av mina favoriter.

Annons

Svenska formgivaren Emma Olbers, finska inredningsstylisten Susanna Vento och inredningsstylisten Christine Rudolph från Danmark hade bjudits in att gestalta var sin miljö i mässans trendutställning med det gemensamma temat ”Nature is back for good!”

5 DW_Designweek_day 2

Emma Olbers tolkning ”mötesrummet” var verkligen fin. Sensuella färger och fall mötte här det gedigna hantverket. På bordet stod det burkar fyllda med olika material tillsammans med varsin beskrivning hur dessa påverkar oss och miljön. Pedagogiskt och helt rätt i tiden.

2 DW_Designweek_day 2 (kopia)8 DW_Designweek_day 14 DW_Designweek_day 21 DW_Designweek_day 23 DW_Designweek_day 2

Foto | Daniella Witte

Inredningsstylisten Christine Rudolph hade speglat sin miljö ”Uterum”- med den klassiskt naturliga stilen där råa väggar och golv mötte rustikt trä, grov vävteknik, metall och gröna blad. Här blev man inspirerad till att inreda det där orangeriet man går och drömmer om.

Stylisten Susanna Vento hade också gjort en jätte fin installation ”Teatime & Playtime”, men mina bilder därifrån blev inte så tydliga så de kan ni i stället kika in på här.

/D

DELA (63)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar