Annons
Annons

Inspirerande hem i fina färgnyanser

Sköna vilsamma nyanser faller jag mycket för och är för mig alltid klassiska. Det här hemmet har dem tonerna men sticker också ut med något nytt för ögat. Inte helt dumt med ett varmrosa kök, eller vad säger ni?

Annons

Den röda tråden! Lägg märke till hur fint buketten välkomnar i hallen som sedan följs upp av kökets brun-rosa atmosfär. Ett fint exempel på hur man skapar ”den röda tråden”.

Nytt och gammalt i harmoni! Fint att skapa en mysig matplats med blandat loppisfynd.

Rosa + blått = sant!  Vill här direkt dra en parallell till trädgårdsarkitekten som självklart hade valt den färg-övergången i rabatten. Den känns väldigt självklar när man ser den så här tydligt.

Foto | Entrance fastighetsmäkleri

I vardagsrummet är det en mixad stil i bruna nyanser. Älskar hur det bruna neutraliserar. Det är verkligen en fin basfärg som passar till både blått, rosa och grönt.

För fler bilder av denna fina lägenheten kan ni kika in här!

/D

 

DELA (83)
PINNA (1)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar