Annons
Annons

Inte utan grönt i höst!

DW_still life green1Foto | Styling | Daniella Witte

 

Njuter av sommarvärmen i massor men kan faktiskt ändå se fram emot att höstinreda lite här hemma…..

När man som jag kör en stil som går i svart, vitt med mellantoner i grå, beige och trä-brun är det så himla enkelt att få fint genom att sätta lite färg åt inredningen med endast gröna växter. Inför hösten satsar jag på en mix av stora och små blad i kombination med fulsnygga kaktusar. För mig är det ett måste med det gröna i inredningen, tänk vad trist och livlös den skulle vara annars.

Annons

 

Kram Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar