Annons
Annons

Inte utan min handduk!

handdukar (1 av 1)

Foto: Daniella Witte

De kommer från Sirocco living och jag kan intyga att man inte vill ha någon annan handduk efter man provat den här. Tror det är den tunna egyptiska frottén kombinerat med bästa uppsugnings-förmågan som får en att vilja springa insvept i den här hela dagen, likt en sarong. Fantastisk!

Annons

Den finns hos Inreda Utreda!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar