Annons
Annons

Isabella Witte | The Solar system

Release!!

I dag har jag den stora äran att presentera min syster Isabella Witte´s nya print. ”The Solar System”.

The Solar system_fix_LUThe-Solar-system_narbild2048x2048px_2048x2048-3

Foto & Styling | Daniella Witte

Visst är den bara så fin!!

Isabella beskriver den själv som en konstnärlig poster av planeterna i vårt solsystem i jordnära vattenfärger.

Annons

Utöver det fina motivet i behagliga färger som verkligen ligger i tiden,  tycker jag att postern´s mått smickrar den med det lilla extra.

”The Solar system” finns nu att köpa här!!

/D

DELA (28)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar