Annons
Annons

Jag är i final !!!!

I går fick jag ett mail som fick mig att bli väldigt rörd.  När jag läste det så infann sig successivt en glädje med så mycket värme som jag tydligt kände kom långt inifrån hjärtat. Tänk att det här handlade om mig…………..

Annons

Namnlöst-2-3

……….och när det gick upp för mig att jag som nominerad till årets inredningsbloggare blivit en av finalisterna  till priset Elle Decoration Swedish Design Awards 2016, tog tårarna över.

När jag sekunderna senare såg vilka fantastiska bloggnamn jag delade nomineringen med blev jag ju bara ännu gladare. Så gott som allihopa läser jag varje vecka och allihop är verkligen såå värda denna utmärkelse. Grattis till alla er!!!

Vinnaren koras på galan den 8:e Februari 2016 och är ett samarbete mellan Elle Decoration & Ikea.

Ni röstar på mig här och har då dessutom möjligheten att vinna 2 biljetter till den stora festen!!!

Jag vill med en stor kram tacka Elle Decoration och alla ni som röstat fram mig till denna stora händelse. TACK!!!

Varma hälsningar från Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar