Annons
Annons

Jag har vågat att ta steget!

Äntligen är jag där! 

I ett par år nu har jag drömt om att jag gärna skulle vilja dela med mig av min kunskap och det som just jag brinner för inom denna oändliga värld av inredning.

Grejen är att jag skjutit fram det hela tiden, men så efter en förfrågan i början av året tog jag tillfället i akt att ta tag i det på allvar.

Annons

Mitt intresse för att skapa rum och miljöer kom redan när jag var liten. Det var ganska oroligt i min familj under uppväxten och då var min ”terapi” att möblera och måla om på mitt rum för att på så sätt skapa min egen trygga vrå där jag kunde gå undan och vara för mig själv. Jag gjorde om ofta och provade på olika stilar, och innan jag var klar hann jag att fundera på vad jag skulle skapa för något nytt nästa gång det var dags att göra om i mitt rum igen.

Jag har fortfarande många projekt i gång men i dag är det tack och lov under lugnare och positivare omständigheter. Familjen mår bra, vilket för mig alltid är viktigast, och behovet av att möblera om och byta stil är inte jämförbar med hur det var då. -Mmm, nog har det förflutna präglat mig hur jag är som person i dag.  I synnerhet hur min syn på vad inredning egentligen är och hur den påverkar mig som människa. Det gäller att lyssna in och var ödmjuk. Låta det ta tid……..

Foto | Daniella Witte

Föresten, om ni är nyfikna på en liten film där jag bjuder in till mitt eget hem i all enkelhet för en stund, kan ni kika på den här!

Min största inspiration är som ni vet naturen och nu har jag äntligen tagit tag i att faktiskt jobba med ett föredrag som jag valt att kalla ”Naturligt personliga rum”. En inspirationsföreläsning som speglar mitt sätt att skapa en miljö, stilleben och känsla till ett rum med hjälp av naturen som verktyg. Det  verktyg som hjälpt mig att genuint sätta min egen stil som jag själv gillar.

Mitt första föredrag är nu på söndag då jag åker upp till Småland och föreläser för den här kunden, vilket känns så himla skoj samtidigt som det såklart är lite nervöst.

 

Är ni som företag eller förening intresserad av att boka in ett föredrag med mig är ni varmt välkomna att maila mig till [email protected].

 

Vi hörs!

/Daniella

DELA (145)
PINNA (0)

9 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar