Annons
Annons

Jag som inredare och inspiratör

Foto | Daniella Witte

Är ni nyfikna på hur jag drivit fram mitt varumärke som bloggare, inrednings-stylist och vad som får mig på fall i inredningsvärlden?

För några dagar sedan lade jag ut den här bilden i mitt Instagram-flöde. En vink om att jag varit med i en intervju i magasinet Inspiration My Home som går ut till alla hushåll i storstadsregionerna. Ville i dag mest tipsa er om att ni nu kan läsa intervjun digitalt. Ni hittar den här!

Annons

Nu ska jag kila upp och titta på mitt favvoprogram, Husdrömmar!

Vi ses i morgon. Kram D

DELA (55)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar