Annons
Annons

En härlig förvandling!

Pella_Jysk 4

Pella_ Jysk

Pella_Jysk 3

Det är alltid lika kul att se kollegornas verk lyftas fram här i bloggvärlden. Pella (bilderna ovan) och Jannice fick utmaningen att styla bilder för JYSK och jag kan inte säga annat än att båda gjorde ett fantastiskt jobb. De lyckades verkligen lyfta produkterna till något helt annat än vad vi är vana vid att se från kedjan. Kul att se!

Annons

Jannice_Jysk 2

Jannice_Jysk

Foto: Sara Danielsson Impala Studio via Jannice

Här har vi nu sett ytterligare ett bevis på att alla produkter är välförtjänt en duktig stylist och fotograf……..

 

/Daniella

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar