Annons
Annons

Jordnära bad | Elle Decoration

Lika spännande som det är läskigt, är det att se när ens jobb går i tryck och publiceras.

Daniella Witte_ badrum_tra_miljo_Elle Decoration_LUStyling & Foto: Daniella Witte | Assistent: Maria Lindvall

Den här gången är det en badrumsinspiration jag gjort för senaste Elle Decoration. ”Jordnära bad” är en tolkning av hur våra tidlösa naturmaterial i färg, form och struktur skapar ett lugn och välbefinnande…………….. Finns i butik den 1/10!!

Annons

Hoppas ni ska gilla det !! 🙂

/D

 

DELA (25)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar